Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Het eerste blog van &Bubbels!

Geplaatst op 10 juni 2011 in categorie &Bubbels

Totaal onverwacht dook de eerste opdracht op. Niet iets kleins om rustig mee te beginnen, nee, gewoon een grote opdracht voor een hele leuke opdrachtgever. Momenteel zit ik volop in de voorbereiding en ik vind het geweldig! Ik kan al mijn skills combineren. Mijn organisatietalent, mijn oog voor detail, het plezier om al die kleine dingen te regelen en tot een mooi geheel samen te brengen. Ik ben zo benieuwd hoe het uiteindelijke feest gaat worden; ik hou jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *