Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Tsjakka!

Geplaatst op 3 januari 2012 in categorie &Bubbels

 

En opeens is het alweer 2012!  Waar is de tijd gebleven?

Was het echt in 2011 dat &Bubbels gestart is? Ik twee zeer succesvolle wijnproeverijen georganiseerd heb? Verschillende geslaagde evenementen voor hele leuke organisaties georganiseerd heb? Mijn basiskok certificaat gehaald heb? Tussen neus en lippen mijn sociale hygiëne gehaald heb? Mijn eerste twee kookworkshops gegeven heb? Ik mijn eerste flessen gesabreerd heb?

JA, dat was allemaal in 2011. Ik kan niet wachten wat 2012 allemaal voor me in petto heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *