Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Het Paarse Schoentje

Geplaatst op 8 januari 2012 in categorie &Bubbels

Vorig jaar, om precies te zijn dinsdag 2 augustus, mocht ik dit, nu wat gehavende, prachtexemplaar ontvangen; een Chocolade Schoen van Huize van Wely.

Een heel persoonlijk en goed doordacht afscheidscadeau van mijn hele bijzondere en lieve collega’s van de internationale alarmcentrale waar ik ruim 12,5 jaar met veel plezier gewerkt heb.

Al die maanden heeft De Schoen een ereplaats gehad op de piano en stond daar rustig te wachten op een wel heel bijzonder moment om genuttigd te worden. Zoiets als een Chocolade Paars Schoentje kan je natuurlijk niet bij de eerste de beste willekeurige gelegenheid even naar binnen schuiven! Iedereen die langs kwam was altijd weer verrast door De Schoen waarna de gulle gevers bejubeld werden om hun excellente en vooral persoonlijke keuze omdat De Schoen nu eenmaal zo goed bij mij past.

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, de perfecte tijd voor De Schoen tijdens de eerste Bouwvergadering van 2012. De bouwvergadering bestaat al jaren en is in het leven geroepen toen er in Warmond door een toevallig vriendengroepje stevig verbouwd werd. Elke vrijdagmiddag werden in Het Wapen van Warmond de bouwtekeningen op tafel gelegd en de voorbereidingen en vorderingen uitgebreid besproken.

Nu liggen de verbouwingsperikelen alweer even achter ons maar de Bouwvergadering bestaat nog steeds omdat we nu bouwen aan de Filosofie van het Leven. Dromen en praktische zaken, toekomst en verleden, alles komt aan de orde, geen onderwerp wordt geschuwd. Dus onder het genot van een goed glas en mooie herinneringen moest afgelopen vrijdag De Schoen eraan geloven:

Verrukkelijk!! Niet alleen mooi, maar nog extreem lekker ook! Lieve collega’s, DANK voor alles, de 12,5 geweldige jaren die we samen hebben mogen beleven, de lach, de traan, alles!

Het verhaal van het Paarse Schoentje zal stukken beter aflopen dan dat van het rode equivalent in de Efteling, dat beloof ik! Het verhaal is nog maar net begonnen…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *