Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Winter!

Geplaatst op 30 januari 2012 in categorie &Bubbels

YES! Dachten we vorige week nog dat het lente werd, blijken we nu toch nog van een Elfstedentocht te kunnen dromen.

Wakker worden in een ongerepte witte wereld, je handschoenen, shawl en muts uit de kast halen en dromen van schaatstochten en warme chocolademelk. Heerlijk!

Nu ja, ik hou helemaal niet van warme chocolademelk en schaatsten is nu ook niet mijn grootste hobby. Waarom schaatsen nu altijd zo oncomfortabel moeten zitten is mij nooit helemaal duidelijk geworden. En eigenlijk is het ook gewoon gevaarlijk, tenminste, als je op schaatsen die je voor Kerst zou krijgen alvast op 23 december uitpakt en naar de schaatsbaan gaat terwijl je al jaren niet meer hebt geschaatst en tegen de tijd dat je lekker moe bent denkt dat je ‘best wel een pirouette kan maken’! Tja, dat moet je dan met een gebroken elleboog bekopen. Ook al is dit echt al jaren geleden, het zou zo maar 10 jaar kunnen zijn of zelfs meer, blijf ik toch wat huiverig.

Maar de gezellige sfeer, de hond die helemaal daas over het ijs rent, de heerlijke wandelingen, ja, dat heb ik echt gemist. Van mij mag die Elfstedentocht er komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *