Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

&Bubbels 1 jaar!

Geplaatst op 13 maart 2012 in categorie &Bubbels

Wat een geweldig, enerverend en turbulent jaar was het afgelopen jaar! Was het echt 14 maart 2011 dat ik de Kamer van Koophandel in Leiden binnen ben gestapt met de mededeling dat ik &Bubbels in wilde schrijven en daar met mijn Swarovski pen met glitters mijn handtekening heb gezet?

Wat het echt vanaf 14 maart 2011 dat ik grote en zeer geslaagde evenementen voor de gemeente heb georganiseerd? Was het echt vanaf 14 maart 2011 dat ik wijnproeverijen heb georganiseerd? Was het echt vanaf 14 maart 2011 dat ik kookworkshops ben gaan geven? Was het echt vanaf 14 maart 2011 dat ik mijn certificaat basiskok heb gehaald? Was het echt vanaf 14 maart 2011 dat ik mijn diploma sociale hygiëne heb gehaald? Was het echt vanaf 14 maart 2011 dat ik mooie bruiloften heb mogen verzorgen als weddingplanner? Was het echt vanaf 14 maart 2o11 dat ik met de opleiding weddingplanner ben begonnen om naast mijn standaard kwaliteit ook nog extra zekerheid te kunnen bieden omdat ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie?

Het lijkt wel gisteren maar het bijschrift van de foto is toch echt 14 maart 2011 om 09.49 uur genomen dus JA!

Ik teken bij voor veel meer van zulke jaren! Doen jullie met me mee?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *