Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Wat een LifeStyle avond!

Geplaatst op 27 maart 2012 in categorie &Bubbels

Vorige week donderdag was het zover, de LifeStyle avond bij Knusse Kunst in Hazerswoude-dorp!

Wat een geweldige avond! Gezellige dames en heren dromden voor mijn stand waar ik verschillende heerlijkheden had uitgestald. Verse sushi met zalm en tonijn, heerlijke aioli met knoflook uit Rijnsaterwoude, uiteraard mijn zelfgemaakte kaasstengels en chorizo in portsaus met een kleine twist.

Als er al iemand aangaf geen sushi te lusten dan werd er door de rest van de omstanders toch echt op aangedrongen om het dan nu zeker te proberen want deze sushi was wel héél erg lekker. En ja hoor, iedereen die overstag ging sloot zich aan om andere bezoekers te informeren over dit uitzonderlijk lekkere gerecht.

Ook waren er veel gasten die een paar keer terug kwamen om er zeker van te zijn dat het net zo lekker was als ze zich konden herinneren en ze vonden het elke keer alleen nog maar lekkerder!

Zijn er nog betere complimenten dan dat?!?

Willen jullie ook deze heerlijke gerechten leren maken en op een volgend feestje de blits maken met leuke nieuwe gerechten? Neem dan even contact op voor beschikbare data van de kookworkshops!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *