Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Opening Vaarseizoen 2012

Geplaatst op 15 april 2012 in categorie &Bubbels

Ik ben dol op tradities en dit is ook weer zo’n mooie; De Opening van het Vaarseizoen in Warmond bij de Jeneverboom door het Genootschap de Jeneverboom!

We vragen ons al jaren af wat het nu precies is en wat we er doen, maar het is elk jaar weer zo ontzettend gezellig dat we kou, regen, wind en andere ellende trotseren om erbij te zijn. Ook dit jaar was het weer geweldig!

De notabelen van het dorp verzamelen zich en kleden zich één keer per jaar ook als zodanig, de locale ondernemers scharen zich bij de Jeneverboom om ellenlange speeches aan te horen hoe leuk de regio wel niet is (en dat het hier leuk is, daar is geen woord van gelogen!) en wat de plannen voor dit jaar zijn. De burgemeester doet een leuke duit in het zakje en laat ook collega’s van buurgemeenten aan het woord. Dit alles wordt opgeluisterd door het Schippertjeskoor dat de prachtigste zeemansliederen ten gehore brengt.

Uiteindelijk wordt het nieuwe Kaagwater van het Seizoen gepresenteerd en mogen we proosten.

Maar hoe het dan zo gekomen is dat er bij terugkomst in het park iemand van ons gezelschap het nodig vond om tot twee keer toe in De Leede te springen, dat ik op de enorm valse piano in de Zon heb gespeeld en gezongen en de hele zaal mee kreeg, nicht vroeg of ze in de zonnebank mocht blijven slapen… Ik weet het niet en hou de ook graag zo!

Op het nieuwe vaarseizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *