Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Rokjesdag 2012

Geplaatst op 23 april 2012 in categorie &Bubbels

Smart&Sexy Lifestye bedenker Lisa Portengen is het brein achter Rokjesdag!

Vorig jaar was er een geweldige flashmob maar dit jaar ging het over de RANDOM ACT OF KINDNESS’. Zo’n 100 prachtige Smart&Sexy ladies waaronder ikzelf zijn, gehuld in prachtige rokjes met onvoorstelbare schitterende high heels, de straten van Amsterdam opgegaan om een act of kindness uit te delen. De stad kleurde een uur lang, geheel uit zichzelf om ons te ondersteunen, helemaal roze. De verwachtte hagelbuien bleven uit, het zonnetje brak door om onze goede en positieve daden luister bij te zetten.

Wat is nu zo’n ‘random act of kindness’??

Tja, dat kan van alles zijn zo lang het maar uit je hart komt; net even dat ene moment dat je aandacht aan iemand anders schenkt die het niet verwacht door te zeggen dat je ze een mooie dag toewenst met heel veel liefde. Of zoals op de foto, even een beetje liefde met iemand delen. Bloemen uitdelen. Een hartje om iemand heen tekenen zodat ze even in het middelpunt van de liefde staan. Of je betaalt een kopje koffie voor iemand die achter je in de rij staat. Het is wat jij op dat moment wilt delen. Je deelt iets positiefs zonder er iets voor terug te vragen.

Wat krijg je ervoor terug??

Heel veel! Een stralende glimlach, een onverwachte zoen als dank, een enkele keer een traan van ontroering dat je diegene ziet staan, en heel vaak de woorden; “Oh, daar had ik nu echt even behoefte aan!”

Ja, het bevalt mij prima om zo’n Smart&Sexy lady te zijn, volgend jaar weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *