Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Wat een verwennerij!

Geplaatst op 19 mei 2012 in categorie &Bubbels

Wat eigenlijk een bijna gewone dag had moeten worden werd een echte ‘Natasja-verwendag’! Dit is het verhaal:

Afgelopen woensdag was het namelijk mijn dag, de dag die elk jaar weer voorbij komt, de dag dat je officieel weer een jaartje ouder wordt; mijn verjaardag. Nu hou ik er niet van om mijn verjaardag te vieren, of in ieder geval niet op de traditionele manier. Zo hebben we in 2010 mijn verjaardag gecombineerd met onze trouwdag en hebben we een heel groot feest gegeven in Groningen, ruim 50 man in een hotel in het centrum, lekker eten, lekker drinken, dansen. Kijk, dat zijn leuke ludieke acties, daar hou ik van. Voor mij geen typisch Nederlandse zit-verjaardagen met een kopje koffie met gebak of een plakje cake, daarna nog een kopje koffie en dan toch maar een biertje voor de mannen, een glas witte wijn voor de dames en een sherry voor de oude tantes die ook gezellig elk jaar nog komen.

Maar genoeg daarover, terug naar het verhaal van mijn verjaardag. Aangezien we nog een Groupon voucher hadden liggen die afliep leek het ons leuk die in te wisselen op mijn verjaardag. Helaas, actie liep tot dinsdag en wilde het restaurant geen extra dag inlassen dus dat werd stiekem een beetje voor-vieren. Mag natuurlijk echt niet! Kan heel slecht aflopen dus was het een voor-viering en niet mijn verjaardagsviering zelf. Het restaurant was leuk, het was gezellig met zijn tweeën weer even bijpraten, dat was alweer even geleden.

Tijdens het diner werd ik gebeld door Neef; “Wat doe je morgen?” “Uh, nou werken en verder niets bijzonders.” Nou, daar kwam verandering in. Ik werd gesommeerd om de volgende middag om 12.00 uur klaar te staan voor een verjaardagslunch met Neef, wat een verrassing, wat leuk!!

Eenmaal thuis na het eten had ik beter moeten weten, manlief is niet zo van het tijd rekken maar in dit geval deed hij het wel. En net op het moment dat ik er echt de brui aan gaf en ik mijn ogen dicht had, bleek het dan toch middernacht te zijn geworden en werd ik lieflijk toegezongen. Daarna kwam het klapstuk: het boek ’20 jaar Bløf’ met 2 tickets voor het concert op 3 november! YES!

Na ruim 14 jaar weet hij me nog steeds te verrassen met cadeaus waarvan ik zelf niet eens wist dat ik ze graag wilde hebben! (En zeker beter dan de squashschoenen die ik gevraagd had.)

De volgende dag ben ik uitgebreid verwend met kaarten, telefoontjes, een hele gezellige en bijzondere lunch met Neef, allerliefste buurvrouwen die me heel blij gemaakt hebben met bloemen en boeken. Ik wilde bijna de vlag uitdoen voor mezelf, zo koninklijk verwend voelde ik me.

Volgend jaar dan toch maar wel een keer een oer-Hollandse verjaardag vieren? Ik dacht het niet!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *