Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Dierenleed

Geplaatst op 25 mei 2012 in categorie &Bubbels

Mijn hart bloedt, ik vind het zó ontzettend zielig!

Afgelopen woensdag was onze Milo, alias Klein Zwart Monster (afgekort tot Monster), Puppy of Ukkie zoals gewoonlijk weer eens heerlijk achter de bal aan het rennen in het park met al haar tomeloze energie. Wat we al jaren vrezen is werkelijkheid geworden; een mooie bal, een flinke sprint, verstappen, buiteling en kermend op haar rug op de grond blijven liggen.

Geen standaard gedrag voor onze bikkel die zo vaak buitelingen maakt en andere vreemde capriolen uithaalt, rustig tegen een boom aan rent en dan gewoon doorloopt alsof er niets aan de hand is. René was er snel bij en voelde aan haar achterpootjes die vreemd stonden. Waarschijnlijk heeft hij met die beweging haar ontwrichte pootje weer razendsnel in de kom terug gedaan maar lopen ging niet meer.

In allerijl naar de dierenarts die al heel snel vast kon stellen dat er zenuwen knel zitten. Haar rug heeft een enorme knauw gehad. Pijnstilling, ontstekingsremmers, bedrust, meer kunnen we niet voor haar betekenen. De zwelling moet vanzelf verminderen in de hoop dat er geen zenuwschade over blijft en ze weer kracht in haar achterpootjes krijgt.

Ik slik even en ga haar zo weer even uitlaten..

 

 

 

  1. marielle caspers zegt:

    Google eens op Fenella Doesburg, osteopaat en dierenarts. Ze is geweldig, komt, redelijk, uit de buurt en heeft mijn hond ook al een keer opgelapt. Kan haar ECHT aanraden!!

  2. Anneke zegt:

    Arme Milo, hopelijk zal rust haar goed doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *