Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

“Ik koop bijna nooit Dreft!”

Geplaatst op 21 juni 2012 in categorie &Bubbels

Ken je dat? Dat je in de supermarkt loopt en dat je denkt; ‘Ik moet nog iets hebben maar ik weet niet wat?” en dat je er dan thuis achter komt wat het was en dat je terug moet? En dat je dan de volgende keren in de supermarkt datzelfde product elke keer koopt omdat je niet meer zeker weet of je het nu had ja of nee?

Nou, dat had mijnheer Schripsema dus met Dreft.

Ik heb er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat hij niet weer de fout in ging; in de Appie app op onze gesynchroniseerde telefoons staat heel groot “Ik koop bijna nooit Dreft!”, en als hij in de supermarkt een schijnbeweging maakte richting de afwasmiddelen, werd hij streng (doch rechtvaardig) gecorrigeerd.

Jullie moeten namelijk weten dat dit mooie rijtje op de foto het eindproduct is van zo’n supermarkt-vergeet-product en ik weet zeker dat de laatste keer dat we Dreft hebben gekocht in december 2007 is! Zo lang doe je dus echt met zo’n fles, zeker als er ook een vaatwasmachine in huis is. En dan moet ik er nog eerlijk bij zeggen dat we alle wijnglazen met de hand afwassen en dat doen we toch bijna dagelijks. Moet jij je eens voorstellen hoe groot onze voorraad was!

Tot vorige week, toen kwam hij heel blij thuis; “Ik heb Dreft gekocht!” en “Het was in de aanbieding, de tweede fles was gratis!”.

En nu is onze jaarvoorraad weer helemaal op pijl …tot 2015…

Nee, IK koop bijna nooit Dreft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *