Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

28 augustus, Bommen Berend in Groningen

Geplaatst op 29 augustus 2012 in categorie &Bubbels

De leukste ideeën ontstaan meestal heel spontaan.

Zo had ik voor afgelopen dinsdag 2 hele lieve oud-collega’s uitgenodigd om gezellig bij mij in Warmond te komen eten en bij te praten. Dat dinsdag nu net op Bommen Berend viel had ik allang gezien maar ja, Groningen is nu eenmaal ver weg.

Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan en het begon te kriebelen; Bommen Berend; Gronings ontzet, Kermis op de Grote Markt, Noord Nederlands Orkest dat op de Ossenmarkt het Gronings Volkslied zou spelen, nee, ik kon de verleiding niet weerstaan. Ik had gewoonweg heimwee naar Groningen!

Het voorstel was snel gedaan: De rit in de middag aanvaarden, terrasje pakken in de Poelestraat, eten bij de Grote Markt, de Kermis onveilig maken, op zoek naar Blauwe Suikerspinnen, het Gronings Volkslied luidkeels meezingen en weer naar huis.

Het voorstel is goed ontvangen en wat ben ik blij dat we gegaan zijn!! Ik heb spierpijn van het lachen van de dubbele rit in de Mickey Mouse (ok, eigenlijk Super Mouse maar dat geeft niet), mijn keel is schor van het gillen in de Breakdance (kan me niet herinneren dat die zo eng was!), mijn oren tuten van de harde muziek en het geschreeuw van mijn buurvrouw en mijn billen zijn nog vierkant van de rit van-en-naar Groningen.

Hoop dat ik alleen voor volgend jaar mijn eigen tip ga onthouden: Ga niet 2x achter elkaar in de Mickey Mouse om daarna in een ruk door te lopen naar de Breackdance…

  1. wieke zegt:

    Hey Natas,

    Ik liep zo goed als dezelfde route, maar heb je niet gespot!!! Volgende keer daten in de Mickey Mouse??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *