Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen..

Geplaatst op 17 september 2012 in categorie &Bubbels

Hartjes

 

Vorige week zaterdag mocht ik weer 7 dames ontvangen voor een gezellige en leerzame kookworkshop Tapas.

Het was een ‘bijna-vrijgezellen-feestje’ omdat de dame in kwestie niet ging trouwen maar een geregistreerd partnerschap aangaat. Een compromis tussen de bruid en de bruidegom; hij wilde niet trouwen, zij wel. Dan is een geregistreerd partnerschap een mooie oplossing. De wettelijke staat die aan het geregistreerde partnerschap is verbonden, is dezelfde als die van een officieel huwelijk in Nederland. De ‘rechten en plichten’ zijn identiek.

Gelukkig heeft het de vriendinnen van de ‘bruid’ dan ook niet weerhouden om een echt vrijgezellenfeestje te organiseren! De bruid is ontvoerd en bij mij afgeleverd voor een gezellige kookworkshop.

Het weer werkte mee en ze konden heerlijk buiten eten. Als verrassing voor de bruid hadden ze de tuin versierd met witte slingers en schattige witte papieren hartjes.

Omdat ik het niet over mijn hart kan verkrijgen om de hartjes weg te doen, fladderen ze nu al ruim een week vrolijk rond in de tuin en elke keer als ik er een zie moet ik glimlachen en denken aan deze hele geslaagde kookworkshop.

Dank, dames!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *