Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

12-12-12 Vier de Liefde!

Geplaatst op 16 december 2012 in categorie &Bubbels

Donderdag 6 december ging de telefoon: “Natasja Schripsema, &Bubbels, Goedemiddag!”

“Het is geen middag, het is morgen!” was het antwoord aan de andere kant van de lijn. Waarop ik aangaf dat dan toch ik liever een goede middag had omdat de ochtend niet meer lang zou duren. Peter, zo bleek de beller te heten, sprak hierop de legendarische woorden ‘dat hij mijn ochtend nog wel goed zou kunnen maken’. Het was 11.50 uur, en hij had gelijk.

Peter bleek op 5 december zijn bruid ten huwelijk gevraagd te hebben, en ze had JA gezegd. Er zat wel één maar aan: ze wilden op 12-12-12 trouwen, kon ik daarvoor zorgen? Natuurlijk!

Iedereen had ze al voor gek verklaard; dat zou nooit gaan lukken! Nu is dat voor deze bruidegom de grootste rode vlag die er bestaat, ‘kan niet’ komt in zijn woordenboek niet voor en gelukkig in dat van &Bubbels ook niet!

Binnen 6 dagen is er een hele mooie, bijzondere bruiloft georganiseerd waar het bruidspaar en al hun gasten nog lang van na kunnen genieten en waar ik met trots op terug kijk.

 

Met dank aan: Kasteel Fruithof, Eveline Brandt, Jaa-design, Fiori, Taxi Connect, van Tricht, van Eerden en alle lieve mensen die mij in deze hectische maar geweldige week bij hebben gestaan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *