Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Gelukkig 2013!

Geplaatst op 3 januari 2013 in categorie &Bubbels

 

Wat heeft 2013 voor iedereen in petto? Ik weet het niet. Het afgelopen jaar, 2012, was voor heel veel mensen een veelbewogen jaar. Ook voor &Bubbels 2012 gold dat het een heel positief veelbewogen jaar was!

Veel mooie projecten heb ik mogen doen, veel mensen blij kunnen maken met mijn wijnproeverijen en kookworkshops. Als weddingplanner mooie huwelijken mogen organiseren, en gelukkige bruidsparen gezien. Wat wil je nog meer?

Ook voor 2013 staan al deze geweldige dingen weer op stapel en ik heb er heel veel zin in.

We zijn 2013 dan ook  weer met de nodige tradities goed begonnen: Aftellen naar 2013 in het bijzijn van hele goede vrienden, de hondennieuwjaarsduik op het eiland om 12.00 uur met alle hondenvrienden van Warmond erbij, met aansluitend de overheerlijke zelfgemaakte erwtensoep buiten bij de vuurkorf en als afsluiter de 1e vaartocht van 2013 in een stralende zon op de MS Abeltje!

En dat is dan nog maar de 1e dag van 2013, we hebben er nog 364 te gaan tot het nieuwe jaar. Ik ga er iets moois van maken, samen met jullie.

Ik wens jullie voor 2013 heel veel geluk, liefde en gezondheid.

Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *