Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Wie oh Wie?

Geplaatst op 16 april 2013 in categorie &Bubbels

Soms heb je dat, dat je oog opeens op iets valt dat er waarschijnlijk al heel lang was maar dat je nooit zo is opgevallen. Dit overkwam mij afgelopen zaterdagmiddag…

Er hangt al maandenlang een mini-garde aan de voordeur, gewoon omdat het er zo schattig uitziet en omdat het toepasselijk is. Nu zag ik zaterdag opeens dat er niet één maar twee hangen! Wie oh Wie is de Gulle Gever van dit kleinood?!?

Ik vind het geweldig dat het iemand is opgevallen dat er een garde hing en de moeite heeft gedaan om er een tweede aan vast te maken. Ik kan me zo maar voorstellen dat de Gulle Gever al weken zit te wachten totdat hij of zij een keer bedankt wordt. Ik kan me ook zo maar voorstellen dat de Gulle Gever al weken in zijn of haar vuistje lacht omdat ik niet weet wie het er heeft opgehangen.

Gulle Gever, ik heb echt geen idee wie je bent maar ontzettend bedankt, ik vind het geniaal en beloof er goed op te passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *