Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Vive la Champagne!

Geplaatst op 2 mei 2013 in categorie &Bubbels

 

Afgelopen weekeind ben ik met een goede vriendin en collega weddingplanner Angela van Lienen naar de Champagne geweest om de keldervoorraad van &Bubbels aan te vullen.

Wat blijft het toch heerlijk om hartelijk en gastvrij ontvangen te worden in mijn favoriete wijnland en tweede thuisland Frankrijk. Het heerlijke eten, het vuur, de passie, de vaderlandsliefde, de schitterende taal. Hoe overdreven efficiënt kan de Nederlandse taal dan soms zijn. Waar je in het Frans een volzin voor nodig hebt volstaat in het Nederlands vaak met een paar woorden, maar ik dwaal af…

We hebben de kelders van één van mijn favoriete Champagnehuizen Bauchet Père & Fils bezocht, de krijtachtige geur van de caves opgesnoven, de ellenlange gangen bewonderd, de flessen met dikke laag stof aan mogen raken, de flessen die de komende jaren nog geen daglicht gaan zien omdat ze nog liggen te rijpen, de flessen bekeken die echt nog met de hand gedraaid worden om het depot eruit te krijgen, de metershoge opslagtanks met hectoliters wijn met open mond bekeken.

Kortom, we hebben genoten!

Ook genieten van deze overheerlijke champagnes en benieuwd naar de andere wijnhuizen die we bezocht hebben? Boek een Wijn- of Champagneproeverij en leer hier alles over! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *