Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Born on the 4th of July

Geplaatst op 4 juli 2013 in categorie &Bubbels

Isis

Paspoortgegevens

Naam dier: Isis
Diersoort: Kat
Geboortedatum: Juli 1995
Geslacht: Vrouwelijk
Eigenaar: Schripsema
Ras: Europese korthaar
Kleur: Wit/grijs
Algemene indruk/opmerkingen: Prachtig

Tot zover de korte introductie van de grootste terrorist van Warmond, onze kat Isis. Ze ziet er altijd zo onschuldig uit als ze schattig in haar mandje opgerold ligt als een bolletje wol, of als ze luid miauwend Milo verwelkomt, of als ze meeloopt naar het park als we Milo nog even uitlaten. Schijn wil nog wel eens bedriegen.

Aangezien we zelf mogen bepalen wanneer ze geboren is hebben we zelf besloten dat het 4 juli moet zijn, de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag. Isis is vrijgevochten. Ze heeft jaren onder het juk van haar zus geleefd die al haar eten stal en haar niet in haar buurt duldde. Ze heeft een jaar bij Tante An gelogeerd toen René bij mij introk en we een bovenwoning huurden. Ze heeft tijdens de 3 maanden durende verbouwing door het puin gezworven omdat ze weigerde mee te gaan naar ons logeeradres. Ze is vorig jaar aangevallen door 2 Argentijnse Buldogs wat haar voornamelijk haar trots heeft gekost, de honden zijn er beduidend slechter vanaf gekomen. Ja, Isis doet het het beste in bijzondere omstandigheden, daar zijn we ondertussen wel uit. Born on the 4th of July past wel bij haar.

Isis is 18 geworden, eindelijk volwassen?!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *