Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Rode knoflook en verse worst uit Frankrijk

Geplaatst op 5 juli 2013 in categorie &Bubbels

Knoflook en worst

Oh, ik ben zo blij! Gisteren kreeg is van een goede vriendin deze knoflook en worst uit Frankrijk. Ze heeft het speciaal voor mij uitgezocht op de lokale markt in de buurt van Banne, een schattig dorpje in de Ardèche. Ik ben dol op knoflook!

Rode knoflook is net even iets voller van smaak dan de gewone witte knoflook. Rode of gewone knoflook uit landen als Frankrijk, Italie en Spanje zijn vaak pittiger dan de geteelde knoflook uit bij voorbeeld Egypte en China die je veel in de supermarkten tegenkomt. Dus, vanaf nu allemaal heerlijke knoflook van de markt in jullie vakantieland meenemen. Je kan er maanden plezier van hebben als je het koel, maar voornamelijk droog, bewaart.

Deze bollen komen goed van pas voor de aanstaande kookworkshops de komende weken, daar gaan heel veel mensen heel erg van genieten. Dat worstje gaat zo lang niet mee, die gaan we waarschijnlijk morgen met een goed glas wijn verorberen, als ‘ie dat haalt… Ik heb er nu al zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *