Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

the Taste of Oegstgeest

Geplaatst op 19 september 2013 in categorie &Bubbels

 

La France Taste of Oegstgeest

 

Zondag 22 september van 14.00 tot 21.00 uur wordt de Culinaire Foodfair the Taste of Oegstgeest in La France gehouden.

Tijdens The Taste of Oegstgeest vormt La France het decor van een boerenstreekmarkt deluxe. Ruim 40 ondernemers komen hun culinaire waar aanprijzen. U kunt kennismaken met een zeer divers aanbod. Er zijn koks aanwezig van verschillende regionale restaurants en daarnaast treft u stands aan met specialisten op het gebied van onder meer bier, kaas, koffie, verse worsten, wijn en vis. Maak ook kennis met bijzondere producten als biofriet en delicatessen van zeewier.
Proeven is het devies. Proeven van alle heerlijkheden en proeven van de gezellige sfeer in La France. Er is een route voor u uitgestippeld waarbij u langs alle stands wordt geleid. Het voorplein, met onder meer een ruime buitenbar,  vormt zowel het begin- als het eindpunt van uw culinaire ontdekkingsreis. Daarna kunt u op uw gemak door zeven zalen en de binnentuin struinen. U zult daarbij ook getuige zijn van diverse demonstraties, bijvoorbeeld van buitenhaarden, barbecues en de producten van het overbekende Tupperware. Ook een sfeervolle muzikale invulling ontbreekt niet.
Vergeet vooral niet de stands van Slagerij van der Zalm, Van Dongen Uw Poelier en Cacao van jou te bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *