Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Heerlijke Herfst

Geplaatst op 26 september 2013 in categorie &Bubbels

Herfst

Voor mijn gevoel vallen de kastanjes dit jaar voor het eerst in in jaren in de juiste maand van het jaar, namelijk september. Voorgaande jaren was augustus favoriet en waren de bomen in het park al bijna helemaal kaal tegen de tijd dat 3 oktober gevierd moest gaan worden.

Zo’n herfst als deze, ik teken ervoor. Heerlijke avonden waarin je nog tot laat buiten kan zitten bij de vuurkorf, overdag een zonnetje zonder al te veel regen met heel aangename temperaturen. Ja, dit is een heerlijk begin van de herfst. Ik kan zo heel langzaam afscheid nemen van een fijne zomer.

Ik ben een heel tevreden mens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *