Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Kookworkshop Tapas voor 6 met een gouden randje

Geplaatst op 16 oktober 2013 in categorie &Bubbels

kookworkshop 001

Dat ik heel vaak hele lieve mensen over de vloer krijg voor de kookworkshops dat wist ik al maar afgelopen zaterdag was er toch weer een met een gouden randje.

Ik vraag altijd vriendelijk aan alle gasten mij zo min mogelijk op de foto te zetten, simpelweg omdat ik vind dat ik niet heel erg goed uitkom op een foto, vaak net mijn ogen sluit of er op een andere manier gek op sta. Ergo, liever geen foto’s van mijzelf!

Uiteraard heb ik ditzelfde verzoek ook zaterdag weer geuit maar ik kreeg maandag de volgende reactie:

“Wij hebben zaterdag een hele gezellige en leerzame dag gehad. Nogmaals bedankt daarvoor. Om te bewijzen dat je echt wel leuk op een foto kan staan, stuur ik er een op. Veel succes met je bedrijf in de toekomst en wij zullen onze goede ervaring zeker delen met geïnteresseerden.”

Is dat nu niet lief? En inderdaad, geen gekke dichtgeknepen ogen, geen gekke gezichten, gewoon mensen die op het punt staan een fles bubbels te sabreren en daar heel veel lol in hebben. Lieve Coby, ontzettend bedankt voor het toesturen van de foto, ik denk met veel plezier aan jullie allemaal terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *