Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Stoere auto’s

Geplaatst op 21 november 2013 in categorie &Bubbels

Wagenpark &Bubbels

Na bijna 9 jaar moest het er eens van komen, de G moest eruit. Net zoals we van de zomer al afscheid moesten nemen van onze oldtimer Heckflosse Mercedes Benz, werd ook de Mercedes Benz Geländewagen uit ons wagenpark weggerukt.

Niet geheel vrijwillig van mijn kant, want oh, wat is loslaten moeilijk! Een hele grote auto voor een klein meisje maar ik heb jarenlang de ster op de voorkant met plezier gevolgd. Heel wat wijn is erin versleept, heel wat vakanties zijn ermee doorgebracht, heel wat wijnproeverijen zijn erin verstouwd. Ontelbare kilometers rijplezier zowel on- als offroad.

Met name het off-road rijden zorgt nog steeds voor een grote glimlach om mijn gezicht; de keren dat we hebben vastgezeten in de blubber en eruit moesten worden getrokken; de keren dat wij niet vastzaten maar juist anderen uit de blubber mochten trekken; de keer dat we door het bos aan het scheuren waren en iedereen dacht dat we boswachters waren; de keer dat we op de toen nog niet aangelegde nieuwe Maasvlakte door diepe kuilen stuiterden en zo heb ik nog talloze goede herinneringen aan deze bijzondere auto.

Maar loslaten, ja, het moest. Ze is ingeruild, ze gaat helemaal opgeknapt worden en iemand anders gaat jarenlang net zoveel plezier beleven aan deze bijzondere auto als wij altijd beleefd hebben!

Met veel plezier en trots kondig ik dan ook de komst van mijn nieuwe aanwinst aan, stiekem toch ook een hele stoere wagen en uiteraard veel praktischer, ook niet verkeerd als je het hele land afrijdt voor je werk…

Dag lieve G! Hallo stoere Transporter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *