Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Vogeltelling op Blue Monday

Geplaatst op 20 januari 2014 in categorie &Bubbels

Vogeltelling

Al jaren heb ik geroepen dat als de kat er niet meer zou zijn, we een vogelhuisje in de tuin zouden zetten. Dit lumineuze idee is altijd met open armen ontvangen. Dus wat is een beter Kerstcadeau voor je lief dan een vogelhuisje met zo’n 5 kilo aan vogelvoer erbij als de kat er niet meer is? Zo is het vogelhuisje bij ons in de tuin beland.

Echter, Kerstochtend werd ik verwelkomd met een enorm lachsalvo. Of ik wel wist dat vogeltjes echt niet opeens onze tuin zouden vinden om in een piepklein vogelhuisje piepkleine vogelzaadjes op te eten… Ik ben tenslotte een echt Randstadmeisje dat ondertussen echt wel weet dat de groenten niet bij de groenteboer groeien en de melk niet bij de melkboer vandaan komt maar die fauna, nee daar heb ik dus duidelijk nog geen kaas van gegeten.

Dus staat het vogelhuisje al vanaf 25 december in de tuin, met vogelzaadjes, en mezenbollen, te wachten op vogels.. die niet gaan komen…

Soort van Blue Monday voor de vogeltelling.
Maar ik hou vol, vogeltjes, kom maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *