Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Lentekriebels!

Geplaatst op 12 mei 2014 in categorie &Bubbels

Lentekriebels

Ja, ik heb er last van; Lentekriebels! Ik maak het huis net even iets vaker schoon dan andere jaargetijden, ik wil zo veel mogelijk buiten zijn, ik wil weer later naar bed omdat het langer licht is en ik wil de zomer op me af voelen komen.

De Lente is echt mijn tijd van het jaar! Ze zeggen ook dat het te maken heeft met de maand waar je in geboren bent. Dat zou kunnen want ik ben inderdaad in de Lente jarig. Ik weet het niet en het maakt me ook niet uit. Ik geniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *