Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Herfst in Warmond

Geplaatst op 24 september 2014 in categorie &Bubbels

Herfst 2014

Herfst 2014, het is officieel. Dat het herfst was wisten de kastanjebomen al lang alleen wilde ik er zelf nog niet aan. Begin augustus hingen er al schitterende kastanjes in de boom te wachten op de eerste herfststormen die ze uit takken zouden blazen. Nu, dat is gebeurd met duizenden en duizenden tegelijk zelfs. Lopen op het pad is lastig omdat het bezaaid ligt met kastanjes die zo groot zijn als een vuist. Er zijn niet genoeg kinderen in Warmond om die allemaal te rapen! En wat pas echt link is zijn de onverwachte windvlagen of ruziënde vogels tussen de takken, dan vallen de kastanjes met een noodvaart naar beneden en moet je af en toe rennen voor je leven om ze niet op je hoofd te krijgen.

Herfst in Warmond, Park Groot Leerust, wat een heerlijkheid!Duizenden kastanjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *