Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Lezing bij Wijnvereniging Dionysus

Geplaatst op 19 januari 2015 in categorie &Bubbels

Wijnvereniging Dionysus

Dat je dan 5 dagen van tevoren gebeld wordt of je een lezing met proeverij wilt geven voor zo’n 70 studenten van Wijnvereniging Dionysus in Leeuwarden, ontstaan uit de Hogere Hotelschool. Dat je dan weet dat je een paar hele drukke dagen voor de boeg hebt zodat je nauwelijks de tijd hebt om iets voor te bereiden. Dat je dan weet dat je niet heel veel ervaring hebt met het geven van lezingen en het maken van Powerpoint presentaties maar wél van het geven van ontzettend gezellige, interactieve en leerzame Champagneproeverijen….

En dat je dan een geweldige presentatie geeft met hele bijzondere champagnes en bubbelwijnen om te proeven met als beste compliment: “De leukste proeverij van dit seizoen, mevrouw!”. Alleen jammer van dat mevrouw, dat wel.

Wijnvereniging Dionysus lezing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *