Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Huys te Britten en &Bubbels werken samen met Kookworkshops!

Geplaatst op 8 februari 2015 in categorie &Bubbels, Koken

&Bubbels Huys te Britten &Bubbels uit Warmond en Huys te Britten in Katwijk aan Zee hebben nieuw aanbod kookworkshops

Natasja Schripsema, eigenaar van &Bubbels en Penny Kromhout, general manager van Huys te Britten, hebben een nieuw aanbod gezellige, interactieve en leerzame kookworkshops gecreëerd.

Natasja geeft sinds 2010 kookworkshops in haar sfeervolle huis in de oude dorpskern van Warmond. Daar ontvangt zij groepen vanaf 2 tot 12 personen. Dankzij de samenwerking kunnen nu ook grotere groepen (tot 40 personen) in een gemoedelijke sfeer een kookworkshop volgen.

Unieke locatie

Huys te Britten is een unieke locatie in de duinen van Katwijk, vlakbij het strand. De thema’s van de kookworkshops zijn op de locatie afgestemd: ‘Mooi weer, picknickmand maken’, ‘Tapas, koken buiten de landsgrenzen’ en ‘Japans, meer dan alleen Sushi’. Na de bereiding kan er gezellig binnen gegeten worden of heerlijk buiten in de duinen!

De kookworkshops zijn perfect geschikt als teambuilding, vrijgezellenfeesten, familievieringen en vriendenuitjes.

&Bubbels

Natasja: “Mijn bedrijf heet &Bubbels omdat ik vind dat je niets in het leven zonder Bubbels kan doen! Het is mijn passie om tijdens een gezellige en interactieve kookworkshop mensen lekker en gezond te leren koken, en te laten zien dat iets bijzonders maken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Al mijn recepten zijn na afloop thuis dan ook gemakkelijk zelf te maken.”

Penny: “Onze locatie is uniek, we hebben grote en kleine zalen die we op elke gewenste manier in kunnen richten. We waren op zoek naar iemand die kookworkshops kon geven en we blijken een perfecte match. Natasja is een geweldige gastvrouw en met een culinaire flair geeft zij overheerlijke kookworkshops en de mensen zijn altijd enorm enthousiast!”

Samenwerking

De samenwerking bevalt de dames uitstekend: “Huys te Britten biedt de ideale omgeving voor samen koken en daarna genieten van de maaltijd. Door de flexibiliteit van Huys te Britten en de creativiteit van &Bubbels vullen we elkaar goed aan. Samen kunnen we aan elke vraag van de deelnemers voldoen.”

&Bubbels kookworkshops bij Huys te Britten