Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

enBubbels 4 jaar!

Geplaatst op 15 maart 2015 in categorie &Bubbels

&Bubbels 4 jaar

Daar sta je dan, totaal verbouwereerd met een bos bloemen in je handen. Dit had ik niet aan zien komen.

Wat gebeurde er gisteren? De deurbel ging, zo’n echte ouderwetse trekbel met veel herrie, en ik wist dat er een vriendinnenclubje voor de deur stond voor een Kookworkshop Tapas. Eén van de dames zou verrast worden, het was een verlaat verjaardagscadeau was mij op het hart gedrukt, ze moest in het zonnetje gezet worden. Nou, dan ben je bij &Bubbels aan het juiste adres! Zoals altijd zwaaide ik de voordeur wijd open om de dames welkom te heten. Er stond echter maar één dame voor de deur dus ik zal ook wat verbaasd gekeken hebben. De dame in kwestie stond wat schuchter op de stoep met in haar handen een schitterend boeket rode rozen, mijn lievelingsbloemen! “Voor jou”, zei ze, en ik hoor gegiechel naast haar. Voor mij?!? Het is toch niet mijn feestje?!? Dus wel.

De allerliefste dames hebben ons beiden verrast! Voor mij bloemen omdat &Bubbels 4 jaar bestaat en voor de verjaardagsdame de kookworkshop. We hebben er een feestje van gemaakt gisteren. Lieve dames, jullie hebben mijn jubileum onvergetelijk gemaakt, dank jullie wel!