Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Vreemde Kunst in Warmond

Geplaatst op 24 juni 2015 in categorie &Bubbels

IMAG2147

 

Al een paar weken staat dit bijzondere bouwsel in het Park in Warmond. Elke keer als ik er langs loop tijdens het uitlaten van de hond zet het me aan het denken. Wie zou het er neergezet hebben, en met welk doel? Is het een markering van iets? De gemeente weet van niets, die heb ik natuurlijk gelijk gevraagd hoe het zat toen ik ze toevallig tegenkwam in het Park. Zij hebben het in ieder geval niet neergezet.

Is het een monument voor iets of iemand? Nee, er liggen geen bloemen bij of er is geen gedenkbordje neergezet met tekst en uitleg. Wil iemand dat duidelijk maken dat de honden het beste op dit stukje het water in kunnen springen omdat ze er dan makkelijk uit kunnen? Vast niet, dan zou het worstvormig stukje hout wel van worst gemaakt zijn, niet van hout. Staat het er omdat het een mooi uitzichtpunt is? Dat lijkt me sterk, natuurlijk is het hele Park mooi maar 20 meter verderop heb je een ontzettend mooi uitzicht over de Kaag.

Ik weet het. Het kan niet anders: Het Is Kunst!