Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Hoogvliet Wijnproeverijen groot succes!

Geplaatst op 26 juni 2015 in categorie &Bubbels, Organiseren, Proeven

Hoogvliet Wijnproeverijen

Hoogvliet Wijnproeverijen

Sinds 2013 organiseert &Bubbels in samenwerking met brand & shopper activator Young Perfect de Hoogvliet Wijnproeverijen. Dit is niet onopgemerkt gebleven want er staat een heel leuk artikel in de Shopper Marketing van april 2015. En we zijn nog lang niet klaar, er worden steeds meer filialen bezocht!

Doel van de Wijnproeverijen

Het doel van de Wijnproeverijen is om iedereen kennis te maken met de bijzondere en uitgebreide wijnselectie van Hoogvliet die ook nog eens heel betaalbaar is. Voor elke wijnproeverij worden weer andere wijnen geselecteerd en die wijnen kunnen geproefd worden onder het genot van heerlijke hapjes zoals diverse kazen. Er zijn wijnbeschrijvingen bij elke wijn zodat iedereen in zijn eigen tempo de wijnen kan proeven, keuren en zijn eigen proefnotities kan maken. &Bubbels is op elke avond aanwezig om iedereen persoonlijk van wijn-weetjes en wijnadvies te voorzien! Dit alles in een gezellige setting, na sluitingstijd.

Wijnproeverijen groot succes

De Hoogvliet Wijnproeverijen zijn een groot succes! De wijnavonden worden goed bezocht, de bezoekers zijn enthousiast over de diversiteit en verscheidenheid van de wijnen. Juist door de persoonlijke en informele benadering zijn de Wijnproeverijen gezellig, interactief en leerzaam!

Tot ziens!

In november/december gaan de nieuwe Wijnproeverijen weer van start, Je ziet het nog niet, maar achter de schermen wordt alweer hard gewerkt aan de selectie van het assortiment, de proefnotities en de logistiek. Dus hou de site in de gaten en tot ziens in één van de filialen voor een gezellige, interactieve en leerzame Wijnproeverij!

Wijntips nodig? Vraag het Natasja!De afspraak is NIX18