Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Bijna nieuwe Dreft, bijna!

Geplaatst op 9 januari 2016 in categorie &Bubbels

Dreft

Bijna mogen we nieuwe Dreft kopen, bijna!

Het begon allemaal in 2007 met de Ik koop bijna nooit Dreft- actie. Zo’n product dat je steeds vergeet te kopen en dat je daarna, terwijl je het allang in huis hebt omdat je toen in de gietregen op de fiets naar de supermarkt bent gekleund, blijft kopen want ‘het was toch op’?!? Mijn voorspellend vermogen voorzag in mijn 1e Dreft-blog in 2012 al dat we zeker tot 2015 wel voldoende Dreft in huis zouden hebben.

In deel II van het Dreft-blog van datzelfde jaar, 2012, geef ik al aan dat ik echt geen Dreft ging kopen…

Dat klopt wel, want in 2013 was Wieke zo lief om onze voorraad aan te vullen met jawel; Dreft!

In januari 2014 help ik mezelf nogmaals eraan herinneren om Nooit Dreft Te Kopen!

Om in augustus van datzelfde jaar mijn echtgenoot alvast op de hoogte te stellen dat hij in 2016 waarschijnlijk weer Dreft mag gaan kopen.

Dus bij deze, mijnheer Schripsema, nog even flink afwassen en dan mag je van mij in 2016 nieuwe Dreft gaan kopen! En doe je dat dan wel in de aanbieding zodat we zeker 2 flessen op voorraad hebben tot 2018??

Wat een heerlijk vooruitzicht!