Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Geslaagde Champagneproeverij op Zeilschip Argus!

Geplaatst op 9 mei 2016 in categorie &Bubbels, Organiseren, Proeven

Champagnecapsules

 

 

Mooi weer

Al dagen werd er gewaarschuwd voor mooi weer. Al dagen geloofde ik het niet. De laatste keer dat er 20 °C werd voorspeld zat ik tenslotte klappertandend op de bank met de open haard aan omdat het niet warmer wilde worden dan een graadje of 8! Maar deze keer gebeurde het echt, de voorspellingen klopten, het weer was prachtig en liet zich van zijn zonnigste kant zien. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een geslaagde champagneproeverij op Zeilschip Argus.

 

Aan boord

Om 10.30 uur was iedereen aan boord van Zeilschip de Argus en werden de gasten ontvangen met een heerlijk glas Champagne. Een feestelijk begin van het vaarseizoen! En Champagne is tenslotte de enige drank die de hele dag door gedronken kan worden dus beter beginnen dan met een glas van het vloeibare goud kan eigenlijk niet.

 

Welkomst Champagne

 

Geslaagde Champagneproeverij op Zeilschip Argus!

Wat was het een mooie dag, de zon, het gezelschap, het programma alles werkte mee voor een geslaagde champagneproeverij op Zeilschip Argus! De afvaart ging vanuit Stad aan het Haringvliet, door een sluis waar het schip naar net doorheen paste, dus al spectaculair op zich. De lunch was uitstekend verzorgd, overdadig met heerlijke kazen van de lokale kaaswinkel. De RIB-boot heeft de gasten op een snelle vaart getrakteerd, altijd beter om dit niet op nuchtere maag te doen, waarna de proeverij klaar stond om de mooiste combinaties te proberen. De champagne was koel, de hapjes heerlijk, het gezelschap top. Dit gaan we vaker doen!

Champagneproeverij

 

Graag tot ziens op Zeilschip Argus tijdens een &Bubbels wijnproeverij!

 

Groepsfoto Zeilschip Argus Champagneproeverij