Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Appeltjes van de adoptieboom

Geplaatst op 3 november 2016 in categorie &Bubbels

Appeltjes van de adoptieboom

De appeltjes van de adoptieboom

Kijk ze eens vol trots op de schaal liggen. De appeltjes van de adoptieboom! Het hele seizoen zijn ze vertroeteld, verzorgd en bijgehouden. Nu zijn ze geplukt en hebben ze een paar weken in de kelder gerust om ze nog zoeter en sappiger te maken.

 

Wat maak je van deze appels?

Ik dacht eerst dat ik, net als vorig jaar, volop aan het appeltaart bakken zou moeten. Gelukkig was dit jaar niets minder waar. De eerste appeltjes zijn gebruikt voor een overheerlijk toetje tijdens een hele bijzondere wijnproeverij. Enkele weggegeven appels heb ik in de vorm van een overheerlijke appelmoes weer mogen ontvangen. Andere appeltjes zijn verdwenen in geweldige recepten die ik jammer genoeg niet heb geproefd maar die wel enthousiast ontvangen zijn. En de laatste appeltjes zijn de afgelopen weken verdwenen in de gerechten tijdens de kookworkshops!

 

Goed plan

Wat een geweldig plan om de appeltjes dit jaar op deze manier te gebruiken! Ik ben nu al benieuwd wat er volgend jaar gaat gebeuren.