Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Wijnproeverijen op locatie van 4 – 40 personen

Geplaatst op 18 januari 2017 in categorie &Bubbels

&Bubbels Champagne- &Wijnproeverijen

Filosofie van wijn

De filosofie van &Bubbels: “Als je weet welke druif je lekker vindt, dan ben je een wijnkenner!”

 

Hoe verzamel je die kennis?

Hoe weet je nu welke druif je lekker vindt? Door heel veel te proeven en op te schrijven wat je ervan vindt zodat jij je eigen database aanlegt. Heerlijk simpel.

Wijn is leuk! Daar moet je niet saai over worden voorgelicht. Daarom is het leuk om een wijnproeverij te organiseren. Want naast de filosofie over wijn zijn er natuurlijk nog veel meer wijnweetjes en leuke tips. De wereld van Wijn &Bubbels is oneindig groot! Hulp en richtlijnen zijn altijd handig bij het ontdekken van die wereld.

 

Hoe werkt het

Gezellig in de geborgenheid van je eigen huis met vrienden en familie heerlijke wijnen proeven of gezellig met de collega’s op kantoor geeft &Bubbels al die leuke tips en wijnweetjes prijs. Tijdens een proeverij schenken we de leukste wijnen uit onze kelder en gaan we ze met elkaar keuren. Zo leren we ook onze eigen voorkeuren kennen. Want wijnen zijn als mensen: de een ligt je nu eenmaal beter dan de ander. Daarnaast is &Bubbels continu aanwezig om iedereen één op één informatie over de wijnen te geven om de wijnproeverij geen ‘stijve’ aangelegenheid te maken en iedereen persoonlijke aandacht te geven en de vragen te beantwoorden.

Wijnproeverij

Wijnproeverijen op locatie van 4 – 40 personen

&Bubbels is gespecialiseerd in volledig verzorgde huiskamerproeverijen op maat! Wil je een proeverij op een door jou uitgekozen locatie? Dan kan! &Bubbels neemt zelf alle benodigde spullen mee zoals proefglazen, kwispedoor, wijnkoelers, schalen voor hapjes etc. &Bubbels is gespecialiseerd in wijnproeverijen (op locatie) voor gezelschappen van 4 tot 40 personen. De Wijn- &Bubbelsproeverijen zijn perfect geschikt als gezellige, leerzame en interactieve bijeenkomst.

Neem contact op voor beschikbaarheid en prijzen, we helpen je graag!

De afspraak is NIX18