Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Wat geef jij jouw Valentijn dit jaar?

Geplaatst op 13 februari 2017 in categorie &Bubbels

Valentijn

 

Wat geef jij jouw Valentijn dit jaar?

Ik ben bevooroordeeld maar weet wel uit eerste hand dat het ontzettend leuk is om een gezellige, interactieve en leerzame kookworkshop bij &Bubbels te volgen! Durf jij het aan om je lief te verrassen?

 

Van Wikipedia

Over Sint-Valentijn is geen enkel biografisch gegeven bekend. In de 18e eeuw werd geopperd dat het Valentijnsfeest op 14 februari is gesteld om de oude Lupercalia, een Romeins (en wellicht nog ouder) vruchtbaarheidsfeest, te vervangen. Lupercalia werd op 15 februari gevierd ter ere van Juno, de Romeinse beschermgodin van de vrouw en het huwelijk, en Pan, de god van de natuur.

Voor de Romeinen was dit destijds een belangrijk feest. Volgens het verhaal werden de namen van ongehuwde jonge vrouwen in een grote kom gegooid. Ongehuwde mannen mochten dan om de beurt een naam trekken. Tijdens het feest waren de twee jonge mensen die aan elkaar gekoppeld werden elkaars partner.

&Bubbels Evenementen

Vier de liefde!

Dus vier de liefde, niet alleen op Valentijnsdag, maar altijd! Geef je lief of je stille liefde een leuk kado en laat je hart spreken.

Dan zie ik jullie graag terug in de keuken van &Bubbels!

Natasja