Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Je bent ten huwelijk gevraagd, wat nu?

Geplaatst op 16 februari 2017 in categorie &Bubbels

Trouwen

Foto: Aja Radl, Rádlová Photography

Je bent ten huwelijk gevraagd, wat nu?

Het is zover, je bent ten huwelijk gevraagd! Gefeliciteerd!

Er komt vanaf nu een heleboel op jullie af, er moeten keuzes gemaakt worden; hoe willen jullie trouwen, een groot knalfeest of juist een kleine intieme ceremonie, of een combinatie van die twee? Wie nodig je uit en wie niet, waar wil je trouwen maar waar ook niet en wat zijn de mogelijkheden? Kortom, waar moet je beginnen?

 

Jullie liefde staat centraal en moet gevierd worden

&Bubbels is weddingplanner en biedt een totaalpakket aan diensten om jullie te ontzorgen! Jullie trouwdag moet een bijzondere dag zijn, jullie liefde staat centraal en moet gevierd worden. Het is belangrijk dat deze dag voor jullie helemaal is zoals jullie het willen, niet zoals het hoort of dat je denkt dat het moet of van jullie verwacht wordt. Jullie mogen het helemaal doen zoals je zelf wilt. &Bubbels helpt jullie dit te realiseren.

 

Trouwen

Foto en boeket: Aja Radl, Rádlová Photography

 

Is een weddinplanner niet te duur?

Nee hoor! Voor ieder budget en elke wens is het mogelijk een weddingplanner in te huren. Een goede weddingplanner heeft namelijk een uitgebreid netwerk van leveranciers waar goede prijsafspraken mee gemaakt zijn en dat werkt in jullie voordeel. Daarnaast wordt er heel veel vaak omslachtig (regel) werk uit handen genomen, waar normaal gesproken heel veel tijd in gaat zitten. Tijdens een kennismakingsgesprek worden jullie wensen en budget besproken en krijgen jullie een offerte op maat.

 

Trouwen

Ceremoniemeester

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om de rol van ceremoniemeester uit te besteden aan een professional, zo wordt er niemand van de vrienden of familie met deze belangrijke taak belast en kan iedereen van jullie trouwdag genieten.

De ceremoniemeester van &Bubbels zal jullie gasten ontvangen en is aanspreekpunt voor de gasten en alle leveranciers.

Jullie stellen samen met de ceremoniemeester een dagindeling vast waar we een draaiboek van maken. Het draaiboek wordt door de ceremoniemeester voor jullie beheerd. Ook communicatie met jullie gasten, communicatie met de leveranciers vooraf, zorgen dat iedereen op tijd is, cadeauwensen, speeches en nog veel meer horen bij de taken van de ceremoniemeester.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Valentijn