Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

En jij??

Geplaatst op 5 januari 2018 in categorie &Bubbels

Pickwick theezakje

 

Aan welk huishoudelijk klusje heb jij een grote hekel?

Aan welk huishoudelijk klusje heb jij een grote hekel? Staat er op het labeltje van mijn Pickwick theezakje. Het staat er zo onschuldig, een gewone vraag in de lange reeks van vragen uit de #Pickwick campagne #Teatopics. Vragen als ‘Welk seizoen vind jij het fijnst?’ of ‘Wie heeft je aan het lachen gemaakt?’. Allemaal willekeurige vragen, maar deze, ja deze kwam aan.

 

Overdenken

Aan welk klusje heb ik een grote hekel. Hm, eigenlijk is dat best makkelijk samen te vatten: AAN ALLE HUISHOUDELIJKE KLUSSEN HEB IK EEN GROTE HEKEL!. Ik kan er niets beters van maken. Ramen lappen, stofzuigen, dweilen, afwassen, de was doen, opruimen, het staat allemaal met stip op mijn ‘do-not-like- list’. Daar hoef ik niet lang over na te denken.

 

En jij?!?

Durf jij te delen waar jij een hekel aan hebt??