Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Dependance enBubbels in Scherpenzeel is een feit!

Geplaatst op 9 februari 2018 in categorie &Bubbels

 

Dependance &Bubbels in Scherpenzeel is een feit!

Al geruime tijd verzorgt Marieke met heel veel passie en plezier Wijnproeverijen op locatie en Kookworkshops bij &Bubbels. Marieke is net verhuisd naar een monumentaal pand in Scherpenzeel met een geweldige keuken die ze nu ook openstelt voor &Bubbels kookworkshops!

 

 

Centraal gelegen

Scherpenzeel ligt in de Gelderse Vallei, in het hartje van Nederland! Centraal gelegen en goed bereikbaar via de A1, A12, A30 en A28. Marieke ontvangt jullie gastvrij op de Stationsweg 351. Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kookworkshops van 4 – 8 personen

In Scherpenzeel is er ruimte voor kookworkshops van 4 tot 8 personen. Data en aanvangstijd op aanvraag! De dependance is voornamelijk in het weekeinde geopend.

Welkom!

Marieke heet jullie met heel veel plezier van harte welkom in de keuken van &Bubbels in Scherpenzeel! Wij zijn hier uiteraard heel erg blij mee en kunnen niet wachten totdat we de eerste gasten mogen verwelkomen in Scherpenzeel!