Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Uitdagingen

Geplaatst op 3 april 2018 in categorie &Bubbels

 

&Bubbels is dol op uitdagingen

Van kinds af aan wilde ik het al, al mijn rijbewijzen halen. A en B was snel bekeken, motorrijden, autorijden, het is heerlijk en ik doe het graag. Eind vorig jaar is een begin gemaakt, D (bus) kon aan het rijtje toegevoegd worden. C (vrachtwagen) volgde begin dit jaar. Ik hoop het rijtje (E mist nog) binnenkort helemaal vol te hebben!

Ervaring opdoen

Hartstikke leuk natuurlijk, zo’n bus rijbewijs) maar hoe kan je nu het beste zo snel mogelijk een heleboel ervaring opdoen? Warmond ligt middenin de Bollenstreek dus die link is snel gelegd: je komt me tot half mei regelmatig tegen op de Keukenhof Express! Afgewisseld natuurlijk met Kookworkshops en Wijnproeverijen!

Omroep Max vond het leuk om er een item aan te wijden. Zie hiervoor het ingekorte filmpje. Wil je de hele uitzending zien? klik hier! het item begint op 04.50 minuten.

 

Motto

Het motto van &Bubbels ‘een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd!’. Wie weet wat de toekomst allemaal nog gaat brengen. Ik ben er klaar voor, kom maar op. De eerste kilometers op de Keukenhof Express zijn ruimschoots gemaakt.