Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Het was tijd voor… Dreft!

Geplaatst op 31 mei 2018 in categorie &Bubbels

Jawel hoor, het was tijd voor… Dreft!

Er was laatst lichte paniek ik huize &Bubbels, de Dreft was bijna op. En omdat het alweer zo lang geleden was dat we Dreft gekocht hadden, moesten we toch echt even voorgaande blogs erop naslaan of er nu nog ergens een exemplaar op voorraad was (maar tijdelijk onvindbaar), of dat er toch echt een nieuw exemplaar aangeschaft mocht worden. En ja, het mocht!

Honneurs

Tijdens een gezamenlijke supermarkttocht sloeg de twijfel weer toe en hebben we het overlegd: mogen we echt weer Dreft kopen?! Of moeten we toch nog even wachten?!? Nee, het antwoord was eenduidig, we gaan Dreft kopen, en wel nu! De heer des huizes nam de honneurs waar, hij mocht de Dreft uit het schap halen. Wel zo handig want hij is een stuk langer dan ik en de Dreft stond op het bovenste schap in de winkel. Tijd om naar huis te gaan en de fles te vervangen, yes!

Het gebruik

Toen was het zover, de nieuwe fles mocht gebruikt gaan worden. Wat een heerlijk gevoel, een volle fles. Maar.. Wat is deze Dreft vloeibaar?! En, wat een rare kleur?! En nog veel erger, wat ruikt het raar?!? Nader onderzoek wijst uit dat we APPELTJESDREFT hebben aangeschaft. Serieus APPELTJESDREFT?!? Wat moeten we met APPELTJESDREFT?!? Tja, er zal weinig anders opzitten, we gaan hem gewoon gebruiken. Net zolang totdat het weer tijd is om DREFT te kopen…