Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Champagne!

Geplaatst op 19 december 2018 in categorie &Bubbels, Proeven

Champagneproeverij Argus

 

 

Wat ga jij drinken tijdens de feestdagen?

Wat drink je nu eigenlijk bij wat?! Champagne is de enige drank die de hele dag door gedronken mag worden. Een frisse brut réserve bij het Kerstontbijt, een gezellige rosé bij de lunch, een mooie millésime als aperitief of tijdens de hele maaltijd. Je mag nu eenmaal drinken wat je zelf graag wilt. En &Bubbels heet net voor niets &Bubbels, dus Bubbels zijn altijd favoriet. Wil je liever een mooie wijn bij het eten? Ook dat kan. &Bubbels heeft een mooie selectie wijnen die speciaal geïmporteerd worden uit Italië, Oltrepò Pavese een mooi wijngebied in Pavia, het noorden van Italië. Neem contact op voor gratis en persoonlijk wijnadvies.

 

Champagne!

 

Je mag het zelf weten!

Er wordt vaak gezegd, je ‘moet’ witte wijn drinken bij vis, of je ‘mag’ geen rode wijn bij kaasfondue. Nou, gelukkig denkt &Bubbels daar heel anders over! Je moet drinken wat je zelf lekker vindt! Als jij een zachte en een iets gekoelde Pinot Noir wilt drinken bij je vis? Doen! Een stevige Pinot Grigio bij je hertenbiefstuk? Waarom niet? De regel hierbij is dat de wijn het eten moet versterken en niet overschaduwen en andersom. Dus als je een zware Rioja reserva drinkt bij een delicate witvis, dan is de kans groot dat je de vis niet meer proeft. Een zachte witte wijn zal waarschijnlijk wegvallen bij een kruidige hertenbiefstuk. Kortom, drink wat je lekker vindt en hou een klein beetje rekening met de smaken.

Champagne

Vorige week is er weer een pallet bezorgd met de meest heerlijke champagnes! De afgelopen dagen is &Bubbels heerlijk in de weer geweest om champagne- en wijnbestellingen klaar te maken en te bezorgen. Wil jij ook nog profiteren van de mooiste Millésimes of delicate Brut Réserves? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

&Bubbels Wijnproeverijen

Wijnen

&Bubbels importeert als enige in Nederland de wijnen van Cà Montebello uit Cigognola, Pavia, Italië. De naam zegt het al, de mooie berg. Het uitzicht vanaf de wijngaarden is dan ook adembenemend. Met liefde wordt er met de hand geoogst en de hele familie helpt mee. Dit proef je terug in de wijn. Van de mooie en delicate Riesling frizzante tot de robuste Buttafuoco, het is er allemaal. Neem contact op voor de mogelijkheden en bezorging.

 

Fijne feestdagen!

&Bubbels wenst jullie allemaal hele fijne feestdagen en een goed 2019!