Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Het is bijna carnaval, en nu?!?

Geplaatst op 1 maart 2019 in categorie &Bubbels

Geen carnaval

Wat als je geen carnaval viert?

De helft van Nederland staat op zijn kop en viert volop carnaval. De andere helft trekt zijn neus voor dit volksfeest op en wil er niets mee te maken hebben. Wat doe jij?? Sluit jij je op in huis met alle ramen en deuren dicht? Ga je weg in de hoop dat je er geen ‘last’ van hebt? Of stort jij je perfect gekleed in het feestgedruis? Wat je ook doet, het mag, je wordt er niet op beoordeeld, het is goed.

 

Gelukkig zijn er alternatieven

We gaan er even vanuit dat je GEEN carnaval wilt vieren, dat je behoort tot de groep mensen die liever weggaat in de hoop geen overlast te hebben. Waar ga je dan naartoe? Juist! Je gaat naar &Bubbels! Daar kan je een gezellige, leerzame en interactieve kookworkshop volgen van 2 / 12 personen. Dus je eigen feestje, alleen dan niet verkleed. Nu ja, een kookschort is natuurlijk wel handig…

Kookshort &Bubbels

Daarnaast is &Bubbels in Warmond gevestigd. Warmond is een schattig, klein, groen en pittoresk dorpje middenin de Randstad onder de rook van Leiden en zeker de moeite van een bezoek waard. En het ‘Rijk de Billenprikkers’ bestaat al een paar jaar niet meer bij gebrek aan vrijwilligers in de carnavalsvereniging.

 

Wat kan je nog meer doen?

Is een kookworkshop niet leuk genoeg en wil je toch van een goed glas wijn genieten? Tja, dan kan je natuurlijk ook een Wijn- &Bubbelsproeverij boeken. Dat kan bij je thuis, of ergens op locatie. Net wat jij wilt.

 

Meer weten? Neem contact op. We zien je graag verschijnen!

De afspraak is NIX18