Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Champagne- en Wijnproeverijen!

Geplaatst op 5 juni 2019 in categorie &Bubbels

Wijn- &Bubbelsproeverijen

Al jarenlang verzorgt &Bubbels met heel veel plezier Champagneproeverijen en Wijn- &Bubbelsproeverijen. De kracht van deze proeverijen is de ontspannen en gezellige sfeer waarin iedereen één op één zijn wijnvragen kan stellen en persoonlijke aandacht krijgt.

 

Hoe ziet de proeverij eruit?

  • &Bubbels houdt een korte introductie over hoe de wijnproeverij zal verlopen en opent de proeverij op spectaculaire wijze
  • Omdat de wijnen op een vrijstaande tafel staan kan iedereen er makkelijk omheen lopen wat de sfeer automatisch interactief en gezellig maakt
  • &Bubbels is continu aanwezig om iedereen één op één informatie over de wijnen te geven om de wijnproeverij geen ‘stijve’ aangelegenheid te maken en iedereen persoonlijke aandacht te geven en de wijnvragen te beantwoorden. Wijn is tenslotte leuk, daar moet je van genieten en niet saai over worden voorgelicht!

Waar wordt de proeverij gehouden?

Wil je een proeverij op een door jou uitgekozen locatie? Dan kan! &Bubbels neemt zelf alle benodigde spullen mee zoals proefglazen, kwispedoor, wijnkoelers, schalen voor hapjes etc. &Bubbels reist door het hele land! Sterker nog, ook Duitsland en België worden met veel plezier voorzien van alle benodigde wijnkennis.

Uiteraard kan deze geheel verzorgde proeverij ook in de stijlvolle huiskamer van &Bubbels in Warmond plaatsvinden!

 

Wat is de insteek van de proeverij?

De filosofie van &Bubbels is “Als je weet welke druif je lekker vindt, dan ben je een wijnkenner!”

Daarom wordt de selectie voor de proeverij gemaakt op basis van de druif. We proberen natuurlijk zoveel mogelijk rekening te houden met de smaak van de deelnemers. Soms is het ook gewoon leuk om je eens te laten verassen. Je weet stiekem vaak meer over wijn dan dat je zelf denkt!

 

De wijnen

&Bubbels serveert uitsluitend zelf geïmporteerde Champagnes en wijnen van hoge kwaliteit met een bijzonder verhaal! Uiteraard zijn alle Champagnes en wijnen te bestellen tijdens de proeverijen en worden vanaf 12 flessen gratis thuisbezorgd.

 

Tarieven

De wijnproeverijen worden aangeboden vanaf € 19,95 per persoon. Vraag naar de mogelijkheden. Let wel, &Bubbels is niet de goedkoopste, wél de leukste!

 

Graag tot ziens tijdens één van onze proeverijen,

Natasja Schripsema
&Bubbels