Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Wat gaan jullie doen met de Feestdagen?

Geplaatst op 19 november 2019 in categorie &Bubbels

Champagneproeverij Argus

Juist! Boek een Wijnproeverij bij &Bubbels!

Tijdens de feestdagen de hele familie of vriendenclub gezellig op de borrel bij jullie thuis en geen zin om alles te regelen? Boek dan een wijnproeverij bij &Bubbels!

Wij zijn gespecialiseerd in volledig verzorgde huiskamerproeverijen op maat! &Bubbels neemt zelf alle benodigde spullen mee zoals proefglazen, kwispedoor, wijnkoelers, schalen voor hapjes etc. De Wijn- &Bubbelsproeverijen zijn perfect geschikt als gezellige, leerzame en interactieve bijeenkomst. In de geborgenheid van je eigen huis met vrienden en familie heerlijke wijnen proeven of gezellig met de collega’s op kantoor. Natuurlijk ook perfect geschikt als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Idee? Neem contact op voor beschikbaarheid en prijzen!

&Bubbels Druiven

Wijnproeverij bij &Bubbels

Geen zin in een proeverij thuis? Uiteraard kunnen alle geheel verzorgde proeverijen ook in de stijlvolle huiskamer van &Bubbels in Warmond plaatsvinden! Neem contact op voor beschikbaarheid en prijzen!

Tarieven

De wijnproeverijen worden aangeboden vanaf € 19,95 per persoon. Vraag naar de mogelijkheden. Let wel, &Bubbels is niet de goedkoopste, wél de leukste!

De afspraak is NIX18