Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Wijnadventskalender

Geplaatst op 30 december 2019 in categorie &Bubbels

Wijnadventkalender

Hoe het allemaal begon…

Zoetermeer, 16 november 2017

Geachte mevrouw Schripsema,
Naar aanleiding van uw vraag betreffende de wijn adventskalender kunnen wij u als volgt informeren.
Dit artikel wordt vooralsnog alleen in Engeland verkocht. Onze inkopers zijn bezig om dit ook voor Nederland in te kopen, maar vooralsnog is er nog geen uitsluitsel over. Wij raden u aan de folder en het internet in de gaten te houden.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Afdeling Klantenservice
————————————————
Aldi Zoetermeer B.V.
Brandpuntlaan Zuid 1
Postbus 132
2665 ZJ Bleiswijk
————————————————

Wijnadventskalender

Deze mail heb ik in 2017 op internet gedeeld en er werd met veel compassie op gereageerd. Nu kwam dit jaar het verlossende antwoord; ze waren er wel!! En niet alleen bij de Aldi, ook nog eens bij de Jumbo. Tja, dat laat &Bubbels zich geen twee keer zeggen natuurlijk. Dus 2 jaar na dato op pad voor de felbegeerde wijnadventskalender. En dat is gelukt!

Wijnadventkalender

 

Wachten totdat het 01 december wordt

Daar stond de box dan, vanaf de intocht van Sinterklaas al, te wachten op 01 december. Maar het is gelukt! Alle dagen is de wijn genuttigd, soms zelfs gedeeld en beoordeeld en dat 24 dagen lang. Niet alle wijnen waren even lekker, er zaten hele bijzondere druivencombinaties bij, maar er zaten ook leuke verrassingen tussen. En dat is toch precies het idee van een adventskalender? Aftellen naar kerst, en dat is altijd fijn om te kunnen doen.

 

Donkere dagen na kerst

Nu zijn het de donkere dagen na kerst. En ondanks dat de dagen alweer een heel klein beetje aan het lengen zijn, en er nog een hele mooie zomer te wachten staat, kijk ik nu alweer uit naar de volgende wijnadventskalender!

Tot volgend jaar! Maak er weer wat moois van.