Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Goede voornemens hou je op deze manier vol!

Geplaatst op 17 januari 2020 in categorie &Bubbels, Koken, Organiseren, Proeven

&Bubbels kookworkshop

Goede voornemens

Goede voornemens, ach, wie heeft ze niet? Stoppen met roken staat op 4 (maar gelukkig, ik rook niet). Op de voet gevolgd door ‘Beter omgaan met geld’. Vlak daarna vind je op nummer 2 ‘Meer tijd vrijmaken voor familie en vrienden’. En met stip op nummer 1 ‘Afvallen’!

Ook blijkt dat de meeste mensen de goede voornemens alweer overboord hebben gegooid zo halverwege januari. Jammer, want er is zo gemakkelijk iets aan te doen!

 

Bij &Bubbels

Gelukkig komen de top 3 goede voornemens ‘beter omgaan met geld’, ‘meer tijd vrijmaken voor familie en vrienden’ en ‘afvallen’ in één workshop samen!

Kom gezellig (leren) koken bij &Bubbels! Op een gezellige en interactieve manier krijg je in één workshop de basis van het koken mee. Heel leerzaam dus.

Want als je weet hoe het moet, gaat het gemakkelijker en kan je aan alle recepten uiteindelijk je eigen draai geven. En als je zelf met verse ingrediënten kookt, val je vanzelf af, en bij &Bubbels leer je dat samen met vrienden of familie. En uiteindelijk, door te investeren in de basis, verdien je geld terug. Zoals ik al zei, alle goede voornemens in één workshop! Wat wil je nog meer?

 

Kookworkshops van 2 – 12 personen

&Bubbels heeft een uniek concept: Kookworkshops vanaf 2 tot 12 personen! Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, interactief en leerzaam onder deskundige begeleiding je eigen kookworkshop volgen.

&Bubbels biedt de volgende kookworkshops aan

  • ‘Tapas, koken buiten de landsgrenzen!’
  • Japans; meer dan alleen Sushi
  • Grieks; ontdek de wereld van de pikilia (kleine hapjes)

 

Wat gaan jullie doen

Jullie worden ontvangen met een &Bubbels welkomstdrankje waarna jullie, onder deskundige begeleiding, in de gezellige woonkeuken van &Bubbels jullie eigen maaltijd gaan bereiden. Tijdens de workshop krijgen jullie een kleine introductie van de basistechnieken die nodig zijn om te koken. Na de bereiding van de diverse gangen gaan jullie ze samen proeven in de stijlvolle huiskamer van &Bubbels.

 

Wat is er inbegrepen

Inbegrepen zijn het &Bubbels welkomstdrankje, alle ingrediënten, de maaltijd, koffie & thee, wijn tijdens het diner, het &Bubbels keukenschort en de recepten.

  • Datum en aanvangstijd: in overleg
  • Aantal deelnemers: vanaf 2 tot 12 personen
  • De kookworkshop duurt gemiddeld 4 uur
  • Locatie: Herengracht 3, Warmond
  • Het tarief van de workshop bedraagt € 185,00, Speciaal voor 2, inclusief 9% BTW
  • Het tarief van de workshop vanaf 3 personen bedraagt € 69,50 per persoon, inclusief 9% BTW

Vraag hier naar beschikbaarheid!

Keukenschort

Mijn goede voornemens

Mijn goede voornemens voor 2019 zijn in ieder geval uitgekomen en staan niet op dit lijstje, en ik ga ook weer hard werken aan mijn goede voornemens voor 2020.

Ik hoop jullie te mogen ontvangen in de keuken van &Bubbels!

 

Natasja

&Bubbels