Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Hondenschoentjes, het nieuwe Dreft?

Geplaatst op 30 maart 2020 in categorie &Bubbels

Hondenschoentjes

 

Wat eraan vooraf ging

Je kent het vast wel, dat je boodschappen hebt gedaan en wéér vergeten bent om iets mee te nemen. Meestal vergeet je hetzelfde product dan een paar keer achter elkaar. Om het daarna elke keer wel te kopen. Bij ons was dit Dreft. Menig blog is hier al aan gewijd, heel wat tranen gelachen. En ja ik heb in 2019 weer Dreft gekocht…

 

Milo

Onze hond Milo (bijgenaamd Monster of Puppy) is half maart 15,5 jaar jong geworden. Ze doet het nog hartstikke goed. Ze loopt, rent, blaft en speelt alsof ze nog een, jawel, puppy is. Dat haar oude lijfje niet meer helemaal meewerkt maakt voor haar helemaal niets uit. Op een mooie zonnige dag gaan we dan ook lekker lang wandelen. Omdat ze wat stram loopt en haar pootjes niet meer goed afwikkelt krijgt ze hondenschoentjes aan om blessures te voorkomen.

Milo Puppy

En waarom dan Hondenschoentjes en geen Dreft?

Er zijn parallellen bespeurd. Ik wist dat ik nog ergens uit een ver verleden hondenschoentjes moest hebben. Uit de tijd dat we nog lange en witte winters hadden waarbij volop pekel werd gestrooid. Ons monster kreeg daar toen zere pootjes van dus hebben we schoentjes gekocht. Dat was toen niet zo’n succes, dat remde haar teveel af tijdens het spelen dus die schoentjes zijn in de kast beland.

Dat is mooi, dus ik hoefde geen schoentjes te kopen! Alleen sloft ons monstertje een beetje tijdens het lopen dus dat ene paar vertoonde na een paar wandelingen al heel wat slijtage. Nieuwe kopen dus! Zo gezegd, zo gedaan. Milo sloft heerlijk verder op de nieuwe schoentjes.

Tot ik vorige week iets zocht in de kast en een hele batterij aan hondenschoentjes vond, bij de winterspullen zoals handschoenen, sjaals en mutsen. Tja, op zich logisch want we hadden ze gekocht voor de winter…

Milo

 

Niet kopen!

Al met al hebben we nu 8 (zegge: acht!) paar hondenschoentjes en wilde ik de dag voor deze vondst nog doodleuk een paar schoentjes bestellen. Dus note to self: GEEN Dreft of Hondenschoentjes kopen!