Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Wat geef je vader op Vaderdag?

Geplaatst op 6 juni 2020 in categorie &Bubbels

Vaderdag

Wat geef je vader op Vaderdag?

Tja, wat geef je vader nu op Vaderdag? Weer sokken? Aftershave? Berken haarwater? Zakdoeken? Een zelf gekleide asbak? Anno 2020 kan dat natuurlijk niet meer. Jouw stoere, lieve, fijne, gemoedelijke, hulpvaardige vader die altijd voor je klaarstaat verdient het leukste en beste cadeau!

 

&Bubbels Champagne- &Wijnproeverijen op locatie!

&Bubbels verzorgt een totaalpakket met een avond- of middagvullend programma. De wijnproeverijen zijn perfect geschikt als gezellige, leerzame en interactieve gelegenheid om vader in het zonnetje te zetten!

&Bubbels neemt zelf alle benodigde spullen mee zoals proefglazen, kwispedoor, wijnkoelers, schalen voor hapjes etc. &Bubbels is gespecialiseerd in wijnproeverijen (op locatie) voor gezelschappen van 4 tot 40 personen.

Wijnproeverij

Cadeaubon

De &Bubbels Cadeaubon wordt voor elke workshop op maat gemaakt. Datum en tijd zijn altijd in overleg met de gelukkige ontvanger van dit leuke cadeau en is op basis van beschikbaarheid, er zijn geen dagen uitgezonderd van deelname.

De factuur voor de kookworkshop wordt gestuurd op het moment dat de datum voor de workshop is vastgelegd. Dus als jij de naam van je vader doorgeeft, eventueel een persoonlijke boodschap, dan zorg ik ervoor dat de bon zo snel mogelijk naar je wordt opgestuurd.

Graag tot ziens tijdens een &Bubbels workshop!

&Bubbels Druiven

Neem contact op voor de mogelijkheden!

P.s.

&Bubbels schaart zich onder de richtlijnen van het RIVM voor wat betreft de HORECA. Daarom kan ik maximaal 30 gasten verwelkomen, moet tijdens de proeverij de 1,5 meter maatregel gerespecteerd worden en wordt de proeverij bij voorkeur buiten gehouden of in een goed geventileerde ruimte. Als die mogelijkheid er bij jou op de locatie is, dan kom ik graag de proeverij verzorgen!