Contact via WhatsApp
Follow &Bubbels on Instagram Contact met &Bubbels via WhatsApp
Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Trouwen, Vieren, Gedenken, Organiseren
&Bubbels

Geïnspireerd door het leven met de filosofie dat je zo veel mogelijk gedenkwaardige herinneringen zelf moet creëren is het concept van &Bubbels ontstaan.

lees meer »

Update Coronamaatregelen

Geplaatst op 29 april 2021 in categorie &Bubbels

Coronamaatregelen

&Bubbels schaart zich onder de RIVM richtlijnen voor de horeca. Dit houdt in dat er op dit moment geen kookworkshops of wijnproeverijen gereserveerd kunnen worden. Ook al zijn de terrassen van de horeca weer geopend, bij &Bubbels ben je binnen, en dat kan dus nog niet.

 

&Bubbels nog even gesloten

Wij hebben besloten om in ieder geval tot 2 maanden na de heropening van de HORECA gesloten te blijven voor kookworkshops en wijnproeverijen. Dit doen we om ons steentje bij te dragen aan het bestrijden van deze pandemie. Volgens het meest recente stappenplan mag de overige horeca op 16 juni weer open. Als de corona-cijfers goed blijven, dan gaat &Bubbels in augustus weer starten!

Wij hopen jullie dan alsnog, in goede gezondheid, te mogen ontvangen!

 

Hou nog even vol!

Hou nog even vol en hou je aan de basisregels van 1,5 meter afstand, niezen in je elleboog en regelmatig je handen wassen. Draag mondkapjes in openbare gelegenheden. Beperk je sociale contacten, en veroorzaak zo min mogelijk reisbewegingen. Des te eerder kunnen we weer aan de slag!